Lettergrootte

Wilt u de lettergrootte op deze website veranderen? De eenvoudigste manier, en deze werkt in alle programma's voor internet,
is het vasthouden van de Ctrl toets en tegelijk met de + (plus) of - (min) toets de letters vergroten of verkleinen.
Met de Ctrl toets ingedrukt en het scrollwieltje op de muis kunt u de gewenste lettergrootte zelfs zeer precies kiezen.

Welkom op de website van Stichting Limpopo Projects

Op deze website vindt u informatie over de activiteiten van de Stichting Limpopo Projects.
De Stichting wil de inwoners van de Limpopo provincie in Zuid-Afrika financieel steunen bij het verbeteren van hun leefomstandigheden.
Het motto en streven van de Stichting daarbij is het bieden van "effectieve steun bij zelfredzaamheid".

Deze website wil een zo transparant mogelijk beeld geven van onze activiteiten in Nederland, onze financiële middelen en de gang van zaken bij de projecten in Zuid-Afrika.
De verschillende bladzijden daarover kunt u bezoeken door de desbetreffende ikonen aan de linkerzijde van deze webpagina aan te klikken. Bruingekleurde woorden in een tekst, die bij aanraking met de muiswijzer een grijze ondergrond krijgen, kunnen ook worden aangeklikt om naar een bladzijde met meer informatie te gaan.

Boven aan de pagina vindt u een aantal tabs waarmee u meer algemene pagina's kunt openen.
Vooral het archief bevat een grote hoeveelheid informatie over de ontwikkelingen van de afgelopen jaren. U vindt er verslagen en filmpjes van de bezoeken aan de verschillende projecten, de lezingen voor scholen en bewonersgroepen, de jaarlijkse financiële verantwoording en alle nieuwsbrieven van de afgelopen jaren.


Fondswerving en steun

Wij zoeken in Nederland financiële steun voor onze projecten in Zuid-Afrika. Een aantal vaste donateurs en fondsen steunen ons daarbij jaar in jaar uit.
Inspirerend zijn de verschillende manieren waarop mensen in het land zich inzetten om ons op een leuke manier financieel te steunen. Van ruilbeurzen van te missen boeken en het verzorgen van luxe dineetjes tot donaties bij verjaardagen of sponsorlopen.
U vindt meer informatie over fondswerving en steun op een speciale pagina op deze website.


Nieuwsbrief

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief naar de e-mail adressen van mensen, die zich betrokken voelen bij het werk van de Stichting. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via ons secretariaat .

nieuwsbrief

De meest recente nieuwsbrief is van oktober 2019.

Met daarin:

 • Een belangrijke mededeling van het bestuur over het voortbestaan van de Stichting.
 • Alle kleine beetjes helpen: (verkoop)activiteiten in Nederland.
 • Een speciale gift van een 50-jarige bruiloftsviering.
 • Een speciale rubriek met actueel nieuws uit Zuid-Afrika van Peter van den Akker in Johannesburg, ditmaal met een ingrijpende persoonlijke ervaring.
 • Aandacht voor een inmiddels wereldberoemd jeugdkoor uit Limpopo.
 • Kort nieuws over het wel en wee van de projecten in Zuid-Afrika.
 • Een uitnodiging om te genieten van het tijdens de laatste reis gemaakte foto- en filmmateriaal.

Privacy

Voor heel Europa geldt sinds mei 2018 een nieuwe privacywetgeving. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is bedoeld om mensen te beschermen tegen gebruik van hun persoonlijke gegevens. Ons beleid m.b.t. gegevens, die wij van mensen hebben, vindt u op de websitepagina, waarop u ook meer kunt lezen over fondswerving en steun.

Wanneer u na het lezen van de website nog vragen heeft, stellen wij het zeer op prijs wanneer u contact met ons opneemt .

 • Stichting Limpopo Projects
  Telefoon:l0570l611335
  IBAN: NL280TRIOl0390l1564l26  (BIC: TRIONL2U)
 • Aantal bezoekers tot nu toe op deze website:
 • Laatste update: 07-11-2019