Onze PIF-worldpagina: Pay It Forward...


PIF is de afkorting voor Pay It Forward. Dit betekent 'Doe goed en nodig drie anderen uit om ook goed te doen'. Het komt uit de speelfilm Pay It Forward waarin een scholier een systeem bedenkt om de wereld beter te maken - en dit lukt.
Dit donatie- en crowdfunding platform maakt het mogelijk voor iedereen, om goed te doen en samen de wereld te veranderen.
Particulieren, groepen, scholen en bedrijven - iedereen kan op PIF op zijn/haar manier bijdragen aan een betere wereld - en non-profit organisaties ondersteunen.

Wij hebben ons als Stichting aangemeld bij PIF-world. Onze overweging is, dat

 • wij nieuwe mogelijkheden moeten zoeken om gelden bijeen te brengen,
 • omdat onze aanvragen bij fondsen weinig succesvol zijn,
 • ons netwerk klein is waardoor wij steeds een beroep op dezelfde mensen doen,
 • PIF-world de mogelijkheid biedt aan mensen die voor ons een actie willen voeren om een eigen actiepagina te maken die ze aan hun netwerk kunnen sturen. Daarbij kunnen ze vanaf de PIF website direct gebruik maken van Twitter, Faceboek, Google+, en Pinterest.
 • de Stichting Limpopo Projects hierdoor grotere bekendheid krijgt.

Deze bladzijde op onze website heeft een directe verbinding met de informatie over onze Stichting op de website van PIF-World.
U kunt hier alle informatie vinden over dit initiatief en de mogelijkheid verkennen om zelf een steunactie op touw te zetten.


Kijk eens rond . .

Met de blauwe sterknop komt u op de website, die wij hebben aangemaakt bij PIF-world. Van hieruit kunt de verschillende projecten en acties op hun website verkennen en uitvinden hoe een en ander werkt.

PIF

Activeer uw netwerk ! !

Kent u mensen (vrienden, kennissen, kinderen, kleinkinderen), die het leuk vinden om een actie op touw te zetten waarvan de opbrengst ten goede komt aan onze Stichting? Laat ze via de rode sterknop contact maken met onze pagina op de website van PIF-world en hun actievoornemen on-line zetten!
U kunt natuurlijk ook zelf een actie starten!

PIFactie

Vragen ? ?

Wilt u meer weten over het hoe en waarom van deze opzet? Neem dan gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder.


Steun de Stichting . . gewoon, via de bank . . .

Het is natuurlijk mogelijk dat u geen kans ziet om een actie op touw te zetten en dat op PIF- world te delen, maar dat u best de projecten van onze Stichting financieel wilt steunen.
Dat kan: ons banknummer is: NL280TRIOl0390l1564l26  (BIC: TRIONL2U) ten name van Stichting Limpopo Projects te Elst.

 • Stichting Limpopo Projects
  Telefoon:l0570l611335
  IBAN: NL280TRIOl0390l1564l26  (BIC: TRIONL2U)
 • Aantal bezoekers tot nu toe op deze website:
 • Laatste update: 08-07-2018