Fondswerving en steun

Stichting Limpopo Projects wil zorgen voor een finanaciële ondersteuning van een aantal organisaties in de Limpopo provincie, de meest noordelijke provincie van Zuid Afrika. Daarbij is het motto "een handreiking aan veelbelovende lokale initiatieven".
Wij zien de rol van de Stichting vooral als een intermediair om kennis, netwerken en gelden vanuit Nederland te koppelen aan veelbelovende initiatieven en organisaties in Limpopo die een steun in de rug nodig hebben. Projecten en initiatieven die een goede kans maken op succes, met een veelbelovende visie en een goed lokaal leiderschap.
Door jarenlange contacten, onder meer door regelmatige bezoeken als onderdeel van kleinschalige toeristische reizen met Limpopo Reizen (het voormalige Kuvona Culturele Reizen) hebben wij een goed inzicht in de soort steun die voor deze initiatieven het verschil kan maken.

Deze doelstelling stelt ons voor een aantal uitdagingen.

 • wij moeten steeds op zoek naar mogelijkheden om mensen te laten zien waar onze steun het verschil maakt voor de organisaties die wij steunen.
 • wij moeten proberen goede-doelen-fondsen zien te interesseren voor het werk van de organisaties in Limpopo, die wij steunen,
 • wij moeten proberen een zo groot mogelijk netwerk op te bouwen van mensen die ons willen steunen, zodat wij niet steeds een beroep op dezelfde mensen hoeven te doen.
 • wij moeten enthousiaste mensen zoeken, die voor ons een actie willen voeren, zoals ruilbeurzen van te missen boeken, luxe dineetjes verzorgen, donaties bij verjaardagen vragen of sponsorlopen organiseren.

Dus ...

Kent u mensen (uzelf, vrienden, kennissen, kinderen, kleinkinderen), die het leuk vinden om een actie op touw te zetten waarvan de opbrengst ten goede komt aan onze Stichting? Neem dan gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag bij de uitvoering ervan. Op deze website vindt u verslagen van een aantal succesvolle acties.
De financiële overzichten laten zien wat sponsors en activiteiten hebben opgebracht.


Steun de Stichting . . gewoon, via de bank . . of door mooie fotokaarten te bestellen.

Het is natuurlijk mogelijk dat u geen kans ziet om een actie op touw te zetten, maar dat u best de projecten van onze Stichting financieel wilt steunen.
Dat kan op twee manieren: U kunt geld overmaken op ons banknummer  NL280TRIOl0390l1564l26  (BIC: TRIONL2U) ten name van Stichting Limpopo Projects te Elst.
OF
U bestelt een aantal kaarten met mooie foto's uit Afrika. Kijk daarvoor op onze pagina met een overzicht van de kaarten, die we in de verkoop hebben.


En dan nog dit. . . uw privacy

Voor heel Europa geldt sinds mei 2018 eenzelfde privacywetgeving. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heeft als doel mensen te beschermen tegen gebruik van hun persoonlijke gegevens.
Stichting Limpopo Projects gebruikt uw gegevens om u als donateur/belangstellende goed van dienst te kunnen zijn en om te informeren over onze activiteiten. Wij beschermen uw gegevens daarbij zoals het hoort. Uw (persoons)gegevens worden niet gedeeld met derden. We vertellen u graag wat we van u weten en waarom we dat nodig hebben om u van dienst te kunnen zijn.


Privacy Protocol

 • Wij gebruiken de persoonsgegevens die u ons hebt gegeven. Van belangstellenden hebben wij het e-mailadres vastgelegd voor het versturen van informatie en nieuwsbrieven, van donateurs adres en bankrekening en van vrijwilligers een telefoonnummer.
 • Van de kaartverkoop wordt geen administratie bijgehouden. Bij een bestelling wordt eenmalig een e-mail verstuurd naar het bestuurslid dat de bestelling uitvoert.
 • Aan grote donateurs/fondsen wordt toestemming gevraagd om hun naam in onze publicaties te noemen.
 • Wij wisselen geen gegevens uit met derden.
 • Het bestuur van Limpopo Projects - secretaris en penningmeester- heeft toegang tot de administratie. Als u aangeeft niet meer betrokken te zijn bij Limpopo Projects verwijderen wij uw gegevens uit onze administratie.
 • Wij maken geen gebruik van externe administrateurs.
 • Wij plaatsen geen cookies bij gebruik van onze website.
 • Afmelden, wijzigen of verwijderen van uw gegevens vraagt u via een e-mail aan secretariaat@limpopprojects.nl • Stichting Limpopo Projects
  Telefoon:l0570l611335
 • Aantal bezoekers tot nu toe op deze website:
 • Laatste update: 16-06-2020