welkom


Reizen rondom de Steenbokskeerkring

Het bestuur van Limpopo Projects heeft regelmatig contact via SMS en e-mail met de projecten in Zuid Afrika. Ook is er het vaste voornemen om regelmatig de projecten -op eigen kosten- te bezoeken.
Op deze website zijn in het archief onder het kopje "projectbezoeken" de verslagen te vinden van deze bezoeken. Belangstelling voor een bezoek aan Zuid-Afrika zit de bestuursleden en velen die de stichting steunen in het bloed. Velen zijn oud-reizigers.

Zoals het begon.

Sinds 2003 organiseerde Peter van der Meer als zakelijke partner van de kleine Zuid-Afrikaanse touroperator Kuvona Cultural Tours reizen naar Limpopo. Samen met Paul Girardin en Abel Baloyi werd de tocht ´Ontmoetingen rond de Keerkring´ ontwikkeld. In de afgelopen tien jaar hebben meer dan honderd mensen deze tocht gemaakt.
De contacten in Limpopo, die de Stichting onderhoudt zijn veelal voortgekomen uit hun reis met Kuvona Cultural Tours.
Inmiddels zijn de zakelijke contacten tussen Peter van der Meer en Kuvona gestopt. Peter is met pensioen en Kuvona is haar eigen weg gegaan.

Zoals het nu is.

Met onze reiservaring, de contacten met gidsen, projecten en diverse lodges en gastverblijven is het nog steeds mogelijk om reizen te organiseren voor mensen die onder begeleiding een bezoek willen brengen aan Zuid-Afrika en de projecten van de Stichting.
Abel Baloyi, de gids die mede een aantal van onze Limpopo reizen begeleidde en die u nog steeds kunt vragen voor een georganiseerde "privé"-reis, waar minimaal vier en maximaal acht mensen aan deel kunnen nemen.
Heeft u plannen om richting Zuidelijk Afrika een reis te maken dan kan ik u Abel zeker aanraden.
Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met mij, Peter van der Meer.
Op deze website vast een voorproefje van de ontmoetingen in een diashow met foto's uit eerdere reizen.
U kunt natuurlijk ook de reisfilmpjes bekijken van de bezoeken die bestuursleden in de afgelopen jaren aan Limpopo hebben gebracht.

  • Stichting Limpopo Projects
    Telefoon:l0570l611335
  • Aantal bezoekers tot nu toe op deze website:
  • Laatste update: 16-06-2020