Reacties op het besluit de de Stichting in het komend jaar op te heffen.

Uit Zuid-Afrika

 • De Board van Thušanang
  . . . The support that you have given us in the last 8 years, with complete trust, has been invaluable. I am also aware of the wonderful work you did with the Faranani Trust with toy provision because I used to visit them, prior to their closing down. As a rather old chairman of the board of the Thušanang Trustees I well understand that there comes a time when one cannot do all the good things that one did when younger . . ..
 • De Board van Khanimamba
  . . . It is very sad to know that the Projects Foundation is closing out. We had good relationship and we were waiting and looking forward every second year for your visits. Your support has brought many smiles in many children and their families in this region especially in Giyani and Malamulele. But it is understandable change is sometimes needed. I discussed the issue with my board last week and everyone was so sad but asked me to send their greeting's and sincere thanks to your support through the years we have worked together. . ..
 • De vice chairman van Hlanganani
  . . . I must say, Loes, Peter, Arie and the rest of the Committee of the Limpopo Project, families and supporters, we are very humbled. I have personally and informally so - conveyed the sad news to some members of Elim Hlanganani. We are planning to have a special board meeting next week, so as to break the news, which will not be easy on my part. . ..

Uit Nederland

 • . . . Goh, het einde van de stichting Limpopo Projects. Gisteren lag jullie brief hier op de deurmat. Dit moment was al langer voorzien, maar als het dan echt zover is, is dat ook lastig. Het roept bij Wim en mij weer veel goede herinneringen op aan de reizen die wij maakten, de mensen en projecten die we ontmoet hebben . . . Joke Koehler.
 • . . . We kunnen begrijpen dat er op een gegeven moment een einde komt voor jullie aan de projecten in Limpopo. Er is zoveel verandering in Zuid Afrika. Wij hebben altijd met plezier aan jullie heldere opbouwende zaken gedoneerd en vinden dat jullie het fantastisch hebben gedaan ,daarvoor hartelijk dank . We wensen jullie het aller beste en nog vele gelukkige jaren . . . Klaas en Willemien Renema.
 • . . . Dat moet een heel moeilijk besluit zijn geweest. Graag wil ik jullie, en de oud-bestuursleden, bedanken voor jullie inzet, energie en vooral ook voor de inspiratie die jullie op Marianne en mij overbrachten . . . Rinie Kristiaan.
 • . . . Wat moet het een moeilijke besluit voor jullie zijn geweest om te stoppen met de Stichting Limpopo Projects. Het kwam bij mij als een donderslag bij heldere hemel. In mijn geest is het iets wat er altijd zal zijn en waarmee ik zelfs in de toekomst nog wel eens een bezoek had willen brengen aan Limpopo en al die mooie projecten. Ik begrijp jullie probleem helemaal.
  Zo gaat het met mezelf en veel dingen om me heen. Er is geen opvolging en de zaken bloeden dood. Dat kost hartenbloed.Ik dank jullie uit het diepst van mijn hart voor jullie inzet en ik hoop dat ik op mijn bescheiden wijze een beetje heb kunnen bijdragen . . . Betty van Holten.
 • . . . dank voor het toesturen van de brief waarmee jullie het stopzetten van het werk van Stichting Limpopo projects aankondigen en heel begrijpelijk dat dit werk een keer ophoudt, zowel vanuit inhoudelijke gronden als om organisatorisch redenen, leeftijd bestuurders, etc. Nog veel meer dank voor al het goede werk dat jullie in de loop van zoveel jaren gedaan hebben voor de verschillende projecten. Als gever was het fijn om te weten dat het geld inderdaad goed besteed is en was het mooi om de projecten te kunnen volgen. Graag steun ik het initiatief om de projecten financieel te steunen. Met veel waardering voor jullie inzet voor zoveel jaren en dankbaar voor de effecten van die inspanningen wens ik jullie alle goeds als oud-Limpopobestuurders . . . Wies Brinkhof.
 • . . . Het is heel jammer maar begrijpelijk. Ik doe tot het laatst mee. Ik heb jullie altijd bewonderd en mijn man en ik spraken altijd vol sympathie over de jaren geleden mooie reis. Voor jullie allen HEEL veel geluk in de toekomst . . . Reina Close.
 • . . . jammer, maar jullie en jullie stichting zijn een geweldige steun geweest voor veel mensen in Zuidelijk Afrika. . . Ina en Koos.
 • . . . Ach,wat een heftig besluit. De pijn in jullie hart snappen we heel erg goed. Vergeet in dit alles niet dat jullie vele jaren veel betekend hebben met Limpopo Projects en blijf daar blij van. Wij denken in ieder geval terug op een heel fijne samenwerking en gezellige avondjes. Alle goeds voor jullie . . . Gert en Janneke.
 • . . . Dat zal een zware beslissing zijn geweest. Ik zal een laatste donatie overmaken. Neem aan dat jullie van alle kanten te horen hebben gekregen dat jullie fantastisch werk hebben verricht en beslist veel betekend hebben voor de mensen in Limpopo. Elke nieuwsbrief liet bij mij een gevoel van ontzag voor jullie werk na en veel bewondering . . . Paula.
 • . . . Erg jammer, en ook begrijpelijk. Ik heb er over nagedacht om mij meer in te zetten, maar ik kom tot de conclusie dat dit niet voor mij het moment is. Heel veel dank voor al jullie inzet! Geweldig! Sterkte met deze afscheidsfase!. . . Mirjam Verschoor.
 • . . . Heel veel dank voor jullie zorgvuldige behandeling van het fonds . . . Rogier en Marijke.
 • . . . Een paar weken geleden kreeg ik jullie brief waarin jullie het einde van de Stichting Limpopo aankondigden.
  De overwegingen vond ik erg invoelbaar. Ik vermoed dat het voor jullie een moeilijk besluit is geweest, jullie zijn zo lang intensief betrokken geweest bij de projecten in Limpopo. Het lijkt me moeilijk om het los te laten, maar dat die tijd eens moest komen was natuurlijk onvermijdelijk. Jullie zijn lang van belang geweest voor de projecten en hebben voor veel kinderen het verschil gemaakt, en niet alleen voor kinderen. Ik heb er veel respect voor. Ik bewaar mooie herinneringen aan de reis naar Limpopo, en Rinie en ik hebben een aantal jaren met enthousiasme meegedaan aan het inzamelen van geld. . . Marianne Goorhuis.


 • Stichting Limpopo Projects
  Telefoon:l0570l611335
 • Aantal bezoekers tot nu toe op deze website:
 • Laatste update: 16-06-2020