Reacties op het jaarverslag 2015

 • Een genoegen om je jaarverslag te lezen; helder geformuleerd en mooi van taal. We lees ik er enige teleurstelling in omdat niet alles lukt, zeker wat fondsen betreft.Ik wens jullie vertrouwen en moed toe! . . . Rika en Ernst.
 • Met veel belangstelling hebben we het jaarverslag gelezen. Helder, overzichtelijk en logisch van opbouw - onze complimenten! Ik zie ook brouwsels als jaarverslag!! Wel een zorg hè, die enorme droogte van afgelopen jaar! Goed dat jullie toch kritisch zijn op de vervolgfinanciering van de afzonderlijke projecten. Vol goede moed een volgend jaar in! . . . Rogier en Marijke.
 • Wat een uitgebreid en mooi verslag van jullie stichting. Ik heb respect voor het vele werk wat jullie verrichten . . . Berty.

Nieuwjaar 2016

 • Wat fijn dat jullie allen nog steeds actief bezig zijn. We blijven meedoen.We wensen U allen van harte een zeer succesvol 2016 en nu zeer gezellige vredige feestdagen . . . Reina en Paul Close-Putman.
 • Wat hebben jullie afgelopen jaar weer hard gewerkt. We vinden dat jullie iedere keer stapjes vooruit zetten in Limpopo en dat het geld goed besteed wordt. We hopen dat jullie daar mee blijven doorgaan. We denken nog regelmatig met heel veel plezier terug aan de mensen die we ontmoet hebben op onze reizen naar Zuid Afrika. Ook het land heeft grote indruk op ons gemaakt.We wensen jullie gezegende Kerstdagen en een gezond 2016 . . . Klaas en Willemien.

Reaktie op nieuwsbrief 23

 • Ziet er mooi uit, zeer informatief! Dank je wel! . . . Rogier.

Reakties op het jaarverslag 2014

 • Met veel plezier het jaarverslag gelezen . Zelden zo'n volledig verslag gehad! . . . Anke.
 • Wat leuk om te lezen en wat ziet het er mooi uit, dank je wel! . . . Marianne.
 • Prima verzorgd! Beste wensen voor alle werk dit jaar . . . Familie Stuijt.

Gift januari 2015

 • We vinden dit een mooi kleinschalig voorbeeldproject!
  Fondation Les Pâquerettes, Eduard Kruseman, Director / Trustee.

Nieuwjaar 2015

 • Wij wensen jullie prettige feestdagen en een voorspoedig en gezond 2015. We hopen dat jullie door kunnen gaan met jullie mooie werk in Limpopo . . . Klaas en Willemien Renema.

Reacties n.a.v. de nieuwsbrief november 2014

 • Met heel veel genoegen heb ik weer jullie nieuwsbrief gelezen. Hij wordt steeds mooier. Jullie namen wij mee naar de projecten die ik destijds zelf heb kunnen bewonderen en dat voelde goed. Er is zeker niks bekend over de twee projectjes die ik heb mogelijk gemaakt. Zo af en toe bekruipt mij het gevoel dat ik best eens zou willen weten hoe het gaat met de verweesde meisjes en de oma met haar kleinkinderen. Ik hoop dat het ze goed gaat.Hoe gaat het met je? Ik wens jullie bij jullie mooie werk voor de Stichting heel veel succes en geluk. . . Betty.
 • Wat hebben jullie er weer een prachtige nieuwsbrief van gemaakt vol met hartverwarmende verhalen. Mooi werk! Ik zou graag bij de presentatie aanwezig willen zijn om mee te kijken naar jullie reis! Ik hoor nog wel of deze komt en waar en wanneer deze is. . . . Tamar.

Decemberwensen 2013

. . . We blijven doorgegaan met onze steun, ik zou willen dat we meer konden doen maar ons leven loopt hoewel heel gelukkig en vol wonderen anders dan we ooit dachten. WIJ WENSEN U ALLEN EN ALLEN IN AFRIKA. ZEKER ABEL EN DE KINDEREN VAN DE SCHOOL IN LIMPOPO ALLE GOEDS EN GODS ZEGEN. We hadden gehoopt nog eens mee te kunnen maar dat zit er niet meer in. . . .Reina en Paul Close.

 • . . . Wij wensen jullie prettige kerstdagen en een gelukkig en gezond 2014. Wij hopen, dat jullie nog lange tijd met dit project doorgaan en dat we jullie nog lang financieel kunnen steunen. Vanaf onze kennismaking zien we, dat er nog steeds vooruitgang is. We wensen jullie nu al vast veel succes op jullie reis in september. Het zal vast weer veel nieuwe plaatjes opleveren. Doe daar onze bekenden de hartelijke groeten. . . Willemien en Klaas.

Reacties n.a.v. de nieuwsbrief

 • . . . Wat een prachtig verslag van jullie reis in oktober 2011, mooi met de ingevoegde filmpjes, waardoor je als lezer/kijker ook de sfeer meekrijgt. Wat doen jullie toch prachtige dingen daar! Onze welgemeende complimenten! Dat wilden we jullie toch graag even expliciet laten weten. . . Gert en Janneke Rebergen.
 • . . . Heel fijn om de vierde nieuwsbrief te ontvangen. Wij hebben met eigen ogen gezien, dat de fondsen goed besteed worden. Natuurlijk lukt alles niet meteen, maar er zit duidelijke vooruitgang in. De leermiddelen en de coaching van Faranani laten de ogen van de kinderen stralen en zij leren er veel van. De jeugd heeft de toekomst.Wij zijn zonder uitzondering overal heel hartelijk en enthousiast als oude bekenden ontvangen, zeker ook door het goede werk van Loes en Arie. Het reisverslag van Peter vonden wij geweldig. Ook na de knuffelreis heeft hij nog veel werk verzet. Het is leuk, dat er nu soortgelijke reizen in het programma van Kuvona staan. Wij kunnen het iedereen aanraden. Als toekomstige reizigers vragen hebben, willen wij hen graag inlichtingen geven, of foto's laten zien. . . . Willemien en Klaas Renema.
 • . . . Een leuk stukje in de Nieuwsbrief over jullie bezoek aan ons in september.Het was dan ook een zeer geslaagde avond. Jullie hadden het leuk opgezet.Ook erg bedankt voor de mooie foto's die ik vorige week kreeg. We gaan ze ophangen in de vitrinekast in de Duif, zodat iedereen ze goed kan zien. Komende zondag gaan we weer collecteren voor de Limpopoprojecten. Hopen dus op een volle kerk. In januari hopen we weer een bijdrage te storten. De Nieuwsbrief ziet er erg mooi uit! . . Ina Nusselder
 • . . . Wat een mooie nieuwsbrief. Echt leuk om te ontvangen. . . Inge Klikstra
 • Dank voor jullie nieuwsbrief. Het is heel leuk om te lezen wat er allemaal gedaan kan worden met relatief weinig geld. Fijn dat het zo goed loopt. Ik kan mij voorstellen dat jullie op zoek gaan naar fondsen voor een nieuwe waterput want dat is toch wel erg essentieel. Heel veel succes ! Ik voel mij een beetje bezwaard dat ik dit zo schrijf van achter mijn bureau, want ik doe er verder niets aan, en ik heb ook niet zo`n idee welke fondsen je daarvoor aankunt boren. Als er iets is wat ik zou kunnen doen, laat het me dan weten? Veel succes en ik hoop gauw weer wat te horen. . . . Marijke van Ravesteyn
  Ps . Grappig om Rogier trommelend te zien . Dat bezoek was ook een bijzondere ervaring!
 • . . . Wat ziet dit er weer fantastisch uit! En wat een actie zit er in het project, mooi hoor. Mijn complimenten. . . Tamar

Reacties n.a.v. de decemberactie

 • We willen graag meehelpen om Theresa e.a.wat te helpen.We herinneren ons hoe blij ze was met de 3 kilo gekleurd papier dat we meebrachten.Het is maar een druppeltje wat op de gloeiende plaat komt. Of we nog eens mee kunnen met een reis geloof ik niet, al zouden we nog zo graag willen. Maar Limpopo en zijn bewoners vergeten we nooit en hebben hen in ons hart gesloten. We wensen jullie allen heel veel sukses. . . . Hartelijke groeten, Paul en Reina Close.

Eerdere reacties

 • Wij vinden het een hele leuke en duidelijke site. Wij denken, dat jullie het beste kunnen beoordelen, waar de hulp het noodzakelijkst is. Dit betekent, dat jullie het bedrag ter vrije beschikking hebt, te meer, omdat jullie regelmatig bericht doen van jullie bestedingen. . . Klaas en Willemien.
 • Gefeliciteerd hoor! Wat ziet dit er allemaal goed en enthousiast uit! Ik zal mijn ogen/oren open houden voor mogelijke acties/geldschieters waar jullie misschien wat aan hebben. Ga zo door en heel veel succes met jullie activiteiten. . . Tamar.
 • Jullie hebben een prachtig stukje werk verricht door een stichting in het leven te roepen en de websites in te vullen. Het lijkt me dat dit zeer zorgvuldig is gedaan. Prachtige projekten.! Er is veel zorg aan besteed. Ik ben op alle plaatsen geweest, de plaatsen die genoemd worden.Dit jaar hoop ik jullie te steunen en op het eind van het jaar maken we weer een nieuwe balans op. . . Anke
 • Jullie hebben niet stil gezeten, en bij Hlanganani ook niet, wat geweldig om te lezen!! Ik blijf heel graag op de hoogte, heb al een blik op de website geworpen, ik heb een al lof!! . . Marianne
 • Leuke resultaten geboekt! Zowel financiëel als ook wat betreft contacten in Zuid-Afrika en de webside! Die is goed!! . . . Willem Groenewegen.
 • Wat een geweldig resultaat. Gefeliciteerd. Hartverwarmend. Succes en ik blijf het zeker volgen. . . Wil
 • Stichting Limpopo Projects
  Telefoon:l0570l611335
 • Aantal bezoekers tot nu toe op deze website:
 • Laatste update: 16-06-2020