welkom
Reizen rondom de Steenbokskeerkring

Zoals het begon.

Sinds 2003 organiseerde Peter van der Meer als zakelijke partner van de kleine Zuid-Afrikaanse touroperator Kuvona Cultural Tours reizen naar Limpopo. Samen met Paul Girardin en Abel Baloyi werd de tocht ´Ontmoetingen rond de Keerkring´ ontwikkeld. In de afgelopen tien jaar hebben meer dan honderd mensen deze tocht gemaakt.
De contacten in Limpopo, die de Stichting onderhoudt zijn veelal voortgekomen uit hun reis met Kuvona Cultural Tours.
Inmiddels zijn de zakelijke contacten tussen Peter van der Meer en Kuvona gestopt. Peter is met pensioen en Kuvona is haar eigen weg gegaan.

Zoals het nu is.

Het bestuur van Limpopo Projects had regelmatig contact via SMS en e-mail met de projecten in Zuid Afrika. Ook werden de projecten -op eigen kosten- regelmatig bezocht.
Op deze website zijn filmverslagen te zien van die bezoeken. Belangstelling voor een bezoek aan Zuid-Afrika zit de bestuursleden en velen die de stichting steunen in het bloed. Velen zijn oud-reizigers.
abelMet onze reiservaring, de contacten met gidsen, projecten en diverse lodges en gastverblijven is het nog steeds mogelijk om reizen te organiseren voor mensen die onder begeleiding een bezoek willen brengen aan Zuid-Afrika en de projecten van de Stichting.
Abel Baloyi, de gids die mede een aantal van onze Limpopo reizen begeleidde en die u nog steeds kunt vragen voor een georganiseerde "privé"-reis, waar minimaal vier en maximaal acht mensen aan deel kunnen nemen.

Heeft u plannen om richting Zuidelijk Afrika een reis te maken dan kan ik u Abel zeker aanraden. Hij reist nog regelmatig als gids met (veelal Duitse) groepen door Namibië en Mozambique.Nahakwe Lodge


Nahakwe Op reis door Limpopo troffen we een nieuwe lodge, midden in het gebied tussen onze projecten. Een prachtig gebouw met luxe hutten, waar we gastvrij werden ontvangen en een prima tijd hebben doorgebracht. We troffen er een oude bekende. Betty Hlungwani, de vroegere manager van Shiluvari Lodge.
We hebben haar geïnterviewd en de lodge gefotografeerd en gefilmd. . .!


Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met mij, Peter van der Meer.
  • Stichting Limpopo Projects
    Laatste update: 31-12-2020